Kalender

Hanne Boel Trio

 Etter utsolgt hus forrige gang er endelig Hanne tilbake!Her er bildet av Hanne Boel Trio - Klikk for stort bildeHanne Boel Trio 

Dato
22. oktober 2021
Tid
19:30 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

NB! Denne konserter er en "ny" konsert. Tidligere billetter du har kjøpt til opprinnelig konsert refunderes automatisk dersom du har kjøpt online. Har du kjøpt over disk hos Thon må du ta kontakt med dem. Det som altså gjelder nå er at du må kjøpe nye billetter.

Om Hanne Boel trio: 
På livefronten er Hanne Boel svært fornøyd med å gjøre det hun er best til og elsker mest, nemlig å synge sammen med nydelige musikere foran et publikum. Hun har igjen med seg de eminente gitaristene Jens Runge og Jacob Funch.

Målet et er å gi en fantastisk opplevelse og en liten ettertanke. Publikum kan forvente en kombinasjon av det utprøvde, det nye, det soula, det bluesa og det jazza – alt det som har gjort Hanne Boel til den sangerinnen hun er i dag.

På sin kommende turné nytolker hun egne hits fra fortiden så vel som nåtiden. Hanne Boel kombinerer egen katalog med personlige og egenartede tolkninger av sanger som står hennes hjerte nær.

Sjekk ut Hannes seneste utgivelse:

 

 

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
450