Kalender

In Memory of Elvis - Paal Flaata & Vidar Busk

Denne konserten gjennomføres.

Ny retningslinjer gjør at vi kan gjennomføre konserter med 30 publikummere. Det er sendt ut info til alle dere, samt dere som ikke er blant de første. 

Dato
19. mai 2021
Tid
19:30 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Refusjon skjer automtatisk. Du trenger ikke foreta deg noe. Se mer i denne lenken:  https://bryggakultursal.no/informasjon/korona-smittevern-og-refusjon/

”In Memory of Elvis” byr på et gjenhør med en rekke av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!De siste fem årene har de kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket. I høst er Paal Flaata og Vidar Busk klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere. Flere nye inngår i ensemblet, bl.a. Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud. I det åtte manns store bandet inngår to på trommer! Glenn-Vidar Solheim og Alexander Pettersen vil gi konserten en ny og spennende ramme! Det blir en blåserekke med Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal. Den anerkjente svenske bassisten Anders Mossberg og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini, som er kapellmester, utgjør resten av ensemblet.

SOLISTENE

Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut åtte album, det siste kom tidligere i år. I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album – i 2018 for sitt syvende!

Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut ni album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

Stephen Ackles er ikke lengre en del av produksjonen.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
525