Kalender

FLYTTES: YNGVE - fra barnehjemmet til LO-toppen

På grunn av restriksjoner som følger av pandemien må denne forestillingen nok en gang utsettes. Ny periode blir medio september. På grunn av tilgjengelighet er det også slik at forestillingen må flyttes til FREDRIKSHALDS TEATER. 

Dette betyr at dere da får REFUNDERT deres billetter hos oss.  For å bestille nye billetter til forestillingen i september, gå inn på nettsidene: www.yngveh.no  
Der vil ny spilledato og link til billettkjøp komme om kort tid. 

For refusjon klikk på det blå feltet: https://bryggakultursal.no/informasjon/korona-smittevern-og-refusjon/

 

Dato
28. januar 2022
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Yngve - fra barnehjemmet til LO-toppen handler om tidligere LO-leder Yngve Hågensens liv. Han er gjennom tidene en av de fagforeningskjemper som har hatt mest innflytelse på samfunnsutviklingen i Norge. Nå skal livet hans gjenskapes på teaterscenen med Dennis Storhøi i hovedrollen. Han er kjent for det norske folk via et omfattende rolle-register innen både teater, TV og film.

Forfatter Jens O Simensen har skrevet forestillingen som speiler den tidligere LO-lederens historie. Musikken lages av Svein Gundersen.  Det skal spilles totalt åtte forestillinger, samtlige Østfoldbyer samt i Oslo og Viken for øvrig. Forestillingen produseres av åtte organisasjoner i arbeiderbevegelsen i Viken. Premiere vil være fredag 12. februar på Brygga Kultursal i Halden.

Produsenter for forestillingen er: Arbeiderbevegelsens Kulturnettverk i Østfold, LO Viken Oslo, LO Halden, Østfold Arbeiderparti, LO Indre Østfold, Aof Østfold og Fellesforbundet avd Saugbruks og Arbeiderbevegelsens historielag i Akershus.

 

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
325