Kalender

NY DATO: Halvdan Sivertsen

Denne konserten gjennomføres.

Ny retningslinjer gjør at vi kan gjennomføre konserter med 30 publikummere. Det er sendt ut info til alle dere, samt dere som ikke er blant de første. 
 

Dato
27. mai 2021
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Lenke for refusjon:
https://bryggakultursal.no/informasjon/korona-smittevern-og-refusjon/

Halvdan Sivertsen er et av de varmeste og morsomste menneskene i norsk offentlighet, og etter et halvt århundre som artist, har han fortsatt mye på hjertet. Han er fremdeles opptatt av den stakkars kloden vår, og brenner fortsatt for kjærligheten, vennskapet og de som trenger oss.

I tillegg til å gi ut en rekke prisbelønte album og være en fjerdedel av tidenes største norske supergruppe, Gitarkameratene, har musikken til Halvdan blitt brukt i både film og teater. Dessuten vil Halvdan, for en hel generasjon nordmenn, alltid huskes som «faren» til Labbetuss.

Karrieren til Halvdan spenner over mer enn 50 år, fra den spede starten i Bodøs pop- og rockmiljø på 60-tallet, via visebølgen på 70-tallet, til å bli en av landets mest populære artister de siste 30 årene. Og i 2020 ble han innlemmet i Rockheim Hall of Fame for sitt bidrag til den norske populærmusikken.

Våren 2021 tar Sivertsen med seg gitarist Håvar Bendiksen og legger ut på tur opp og på turné til et sted nær deg. Velkommen til konsert!

Om Covid-19:
Salkartet har 200 seter med et låst sete mellom annenhvert sete. Det betyr at din kohort er fra 2 personer og flere, men da fordelt i grupper av 2 og 2 med ett sete mellom. Er dere fire personer sitter dere altså 2 + 2 sammen adskilt med ett sete, men du kan sette deg helt inntil så lenge du sørger for at det er minimum ett sete til neste kohort.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
480

Arrangør

Stageway