Kalender

NY DATO: Eva Weel Skram

Grunnet nye innstramninger flyttes konserten til 28.mai. Du beholder billettene dine. Om tidspunkt ikke passer se info om refusjon under. 

Med låter som «Om du vil», «Selmas sang», og «Evig eies – Kun et dårlig rykte», har Eva Weel Skram etablert seg som en av de mest folkekjære artistene her til lands.

I februar slipper Skram sitt andre album med norske tekster som hun tar med seg ut på veien vinteren og våren 2021. Dette ser hun frem til. «Eg gledar meg til å reise ut igjen og spele både gamle og nye låter!»

Dato
28. mai 2021
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Hvis du ønsker refusjon så se vår nettside for info her: https://bryggakultursal.no/informasjon/korona-smittevern-og-refusjon/

Eva har gjort det til sitt varemerke å levere fengende melodier med sterke tekster om temaer som ligger hennes hjerte nært, noe som har vist seg å virke både trøstende og inspirerende for hennes stadig voksende publikum.

Året 2020 avsluttet Eva på mesterlig vis, med sin første juleturné og hele 40 konserter – og det i en periode preget av strenge restriksjoner for kulturarrangementer landet rundt.

I 2021 blir det både nytt album, og gode muligheter til å få med seg Eva og hennes musikalske kumpaner på scener over hele landet, en sjanse man ikke bør la gå fra seg!

Om Covid-19:
Salkartet har 200 seter med et låst sete mellom annenhvert sete. Det betyr at din kohort er fra 2 personer og flere, men da fordelt i grupper av 2 og 2 med ett sete mellom. Er dere fire personer sitter dere altså 2 + 2 sammen adskilt med ett sete, men du kan sette deg helt inntil så lenge du sørger for at det er minimum ett sete til neste kohort.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
495