Kalender

Oslo Ess

Oslo Ess - Klikk for stort bildeOslo Ess 

Ny dato er klar! 16 juni kommer gutta og feirer sitt tiårsjubileum sammen med deg!

OSLO ESS - «PØNK, ROCK & HARDE KÅR» 

Tre år, to barn, et hus på landet, en ny trommeslager og en pandemi etter forrige plate er omsider Oslo Ess tilbake med ny plate.

Dato
16. juni 2021
Tid
21:00 - 23:00
Sted
Brygga kultursal

Dere som har billetter bare beholder dem. Dersom ny dato ikke funker, så refunderes de. Se info her:
https://bryggakultursal.no/informasjon/korona-smittevern-og-refusjon/

Nå har vi ledige plasser siden vi kan øke kapasiteten! Følg med her for oppdateringer iht. restriksjonene. 

Med sine fem foregående hylleveltende studioalbum, 11 antall radiosingler og et tusentalls konserter bak seg i det ganske land skal det være nesten umulig å ikke kjenne lyden av disse rennesteinssjarmørene som har sparket opp dører/knust vinduer og smeltet hjerter rundt det ganske land siden gjennombruddet i 2010.

Se og hør den ferske videoen "En dråpe i havet" regissert, filmet og redigert av Daniel Pedersen aka Punk Rock Photo fra Halden her: Tekstmessig slår bandet fortsatt fra fabrikkgulvet og oppover, og jakten på den store meningen og lykken fortsetter. Fortellerevnen til denne gjengen har fortryllet rockepublikum i over ti år nå, og på «Pønk, rock & harde kår» fortsetter bandet å skrive på sin karakteristiske personlige måte med låter om ekteskap, venner som mister foreldre, barn, ja rett og slett voksenlivet som banker på døren, og man kan nesten spørre seg om gjengen i Oslo Ess har blitt voksne:

«Har vi blitt voksne? Nei, voksne blir vi nok aldri. Vår generasjon blir jo ikke det har det vist seg. Og vi har jo brukt et helt liv på å profesjonelt prøve å unngå såkalte voksenpoeng. Men vi finner oss selv stadig oftere i situasjoner hvor vi må late som om vi er voksne det. Det er veldig interressant og vi følger med på utviklingen med argusøyne og skeptiske briller godt nedpå nesa. Neida. Men vi har alltid sunget om livene våres og det som står oss nært, og denne gangen ser livene våres omtrent sånn her ut.»

«Pønk, rock & harde kår» representerer hele bredden av lyden av Oslo Ess de siste 11 årene og litt til. Plata spriker fra deres mest forseggjorte ballade noensinne i «Aldri se oss tilbake» til deres kanskje hardeste og raskeste låt til nå i den antifascistiske «Norge i dødt, hvitt og grått», selvfølgelig via deres kjente suksessoppskrift som har blitt beskrevet som en blanding av norske storheter som Raga Rockers og Jokke med en amerikansk sound a lá Rancid, Social Distortion og (tidlig) Green Day som en rød tråd.

«Vi har skrevet så blekket spruter, det siste året og vi har egentlig jobbet med nytt materiale siden før vår nye trommeslager Eivinn Arctander engang hadde rukket å sette opp trommesettet. Han var sjukt godt forberedt da han kom inn og kjemien og inspirasjonen var på plass fra første stund.»

Oslo Ess sitt sjette album er ute NÅ og Norgesturneen er igang!

Om Covid-19:
Dersom det åpnes opp for økt antall publikummere legges flere billetter ut. Foreløpig selges alle billetter som unummererte. Disse kan være til stående eller sittende konsert alt avhengig av hvilke restriksjoner som på den tid gjelder. Vi oppfordrer til å følge med her og i vårt facebookevent: Denne lenken viser til Oslo Ess facebookevent

Vedrørende koronarestriksjoner og antallsbegrensning: Dersom fase 4 utsettes og det opprettholdes restriksjoner på nåværende nivå betyr det at de 200 første som kjøpte billett får plass. På de arrangementene det er mulig med ekstra oppsetning vil de 400 første få plass, fordelt på 2 show. Alle som da ikke får plass får refundert billetten tilbake til kontoen du benyttet ved kjøp.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
375

Arrangør

United Stage