Kalender

Erlend Ropstad & De Rotløse

Erlend Ropstad - Klikk for stort bildeErlend Ropstad Marthe Vannebo  

"Årets råeste!" - Dagbladet. Terningkast 6 for den nye skiva!
Les anmeldelsen i denne lenken: https://www.dagbladet.no/kultur/arets-raeste/73635519

Da himmelen brant
Planlegging er ikke den nye musikken! Men det ligger mye godt og venter, i planene vi alle ønsker å forløse. Det er jo planleggingens tid vi er inne i, men de fleste planene fra de siste 12-14 månedene har det ikke blitt så mye av. Det hindrer oss likevel ikke i å legge nye, satse på at alt ordner seg og at Erlend Ropstad og De Rotløse kan dra på turneen som er booket for høsten 2021. 

Dato
14. oktober 2021
Tid
20:00 - 22:00
Sted
Brygga kultursal

Dette vil bli en releaseturné for plata «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille», som egentlig skulle vært ute den høsten alle måtte avlyse, men som ble lansert 16. april.

 

Vi satser på at folk kan gjøre comeback på de mange flotte konsertstedene som har stått mer eller mindre tomme i et år nå. Vi er óg helt sikre på at det blir mange sterke øyeblikk, både for bandet, arrangører og for publikum. Den kraftige symbiosen som er så savnet!

En luftig, og samtidig massiv, poprocklåt fra Erlend Ropstads skattkammer slippes i tide til en heftig høstturne på rundt 30 konserter, som ender på Rockefeller i november. Erlend Ropstad og De Rotløse turnerer nå med mye innestengt spillesug rundt i hele landet, til stor begeistring for publikum, arrangører og seg selv.

Om Erlend Ropstad

Erlend Ropstad er fra Vennesla på Sørlandet, men bosatt i Oslo. Erlend reflekterer vår nåtid med et nærvær som binder han og publikum sammen på en helt spesiell måte. Låtskrivingen er på et skyhøyt nivå og har ledet til nominasjoner og prisende anmeldelser for samtlige utgivelser. Musikalsk er Erlend Ropstad tyngre og mer rocka nå enn da han startet, og hans reflekterende og trygge personlighet i kombinasjon med kompromissløs låtskriving gjør at han av stadig flere beskrives som norsk rocks fremste eksponent for sjangeren.

I 2019 ble albumet "Brenn Siste Brevet" kåret til årets beste album i Dagsavisens prestisjefylte liste som blir laget av 50 musikkjournalister. I 2020 ble sangene hans satt til forestillingen «Menneske, Kjære Menneske» på Nationaltheatret, sammen med Nils-Øyvind Haagensens dikt. Erlend Ropstad var selv med i stykket, med fire av teaterets beste skuespillere.

Hans foreløpig siste album «Da Himmelen Brant Var Alle Hunder Stille» mottok toppkarakter i Dagsavisen, Dagbladet, NRK Sørlandet og ellers utelukkende svært gode anmeldelser, høye strømmetall og heftig radiospilling. Ropstad er også mottaker blant annet nasjonale stipend og Prøysenprisen, og alle hans tidligere studioalbum er nominert til Spellemannpriser.

 

Erlend Ropstad kliner igjen til med en ny og fengende rå låt! Med sin særegne og engasjerte vokal. Hør den her: https://promo.theorchard.com/VLem2bZUMS9LbY4B94Ur


Info: 
Dette er en ståkonsert. Ønsker du å sitte er det seter på galleriet. Velg dette i salkartet på Ticketmaster

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
350