Kalender

Riksteatret: Teaterkonsert Sundfør – Life does us

Her ser du bilde av forestillingen - Klikk for stort bildeTeaterkonsert Sundfør Riksteatret  

Dato
10. desember 2021
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

Nye coronarestriksjoner gjeldende fra 9.desember til 9.januar:

Tillatt maxantall 200 personer.

På arrangement hvor alle i publikum sitter på faste tilviste plasser er det tilstrekkelig avstand dersom arrangøren legger til rette for at publikum har minst ett ledig sete mellom seg på samme seterad fra de ankommer arrangementet. Personer fra samme husstand kan sette seg nærmere hverandre etter ankomst.

Når du kommer med din kohort er det altså ett, men mest sannsynlig 2 seter mellom din og neste kohort.

Dette betyr at vi har redusert antallet solgte på noen av de gjenstående arrangementene. Info er gitt gjeldende publikum.
Videre er alle kjøpte billetter gjort om til fri plassering. Dette fordi det krever for mye å endre hvert sete og melde alle kjøperne. Når du kommer får du beskjed om hvordan det fungerer. 

Under er qr-kode for registrering av hver publikummer. Finn frem mobilen, åpne kameraet og sikt på koden, så kobles denne til en lenke du trykker på og så registrerer du kun navn og  mobilnummer. Dataene slettes etter 14 dager. Vi oppfordrer til å registrere deg på forhånd for å unngå opphopning i foajé.

Her er qr-kode for koronasporing - Klikk for stort bildeKoronasporing Opplev Susanne Sundførs musikalske univers på teaterscenen!

Noen ganger vokser det frem artister som lager så vakker musikk at den oppleves som intenst troverdig for mennesker over hele verden. Susanne Sundfør er en av disse.

Med spektakulære konsertopptredener og musikk som fanger hele opplevelsen av å være menneske, har Susanne Sundfør vokst seg inn i den internasjonale stjernehimmelen og blitt en av våre mest betydningsfulle artister. Nå blir sangene hennes teaterkonsert med noen av landets mest musikalske skuespillere på scenen.

Hva får du når du blander konsert og teater?

En teaterkonsert er en scenisk konsertforestilling som tar i bruk mange av teatrets virkemidler. Kort fortalt kan man si at det er 100% teater og 100% konsert – og at håpet er å gi publikum 200% opplevelse.

For mange av oss som bor i Norge er teaterkonsert en nokså ny genre. I utlandet har det vært laget mange slike oppsetninger bygget over musikk av kjente artister og komponister – ofte uten at artisten selv medvirker i forestillingen. En teaterkonsert er en totalopplevelse der musikken står i sentrum, i en ramme av spektakulær scenografi, kostymer og lys. Skuespillerne har ikke replikker, likevel kan forestillingen oppleves som at den har en form for handling.

En teaterkonsert er for alle, og det er opp til deg å bestemme hvordan du vil oppleve forestillingen. Lukker du øynene, hører du musikk. Holder du for ørene, ser du noe vakkert. Vi håper du blir med oss på reisen!

Mimmi Tamba, Lars Henrik Aarnes, Ingrid Jørgensen Dragland, Fridtjof Stensæth Josefsen, Ida Göransson, Trond Peter Stamsø Munch og Elisabeth Mørland Nesset vil fremføre noen av de beste sangene fra album som Music for People in Trouble, Ten Love Songs og The Brothel i en scenisk teaterfortelling tettpakket med musikk og magi, der vi tar i bruk alle teatrets virkemidler.

Vi tror det kan bli et av høydepunktene for alle som har lyst til å møtes for en stor kulturopplevelse til høsten. Velkommen i teatret!

På scenen
Lars Henrik Aarnes, Ida Göransson, Marius Trøan Hansen, Fridtjof Stensæth Josefsen, Marit Adeleide Andreassen, Trond Peter Stamsø Munch, Elisabeth Mørland Nesset og Mimmi Tamba

Team
Regissør: Helena Wik, Musikalsk ansvarlig: Simon Revholt, Scenograf og kostymedesigner: Mari Lotherington, Koreograf: Stian Vikjord Danielsen, Lysdesigner: Ingrid Skanke Høsøien, Lyddesigner: Amund Ulvestad, Dramaturg: Njål Helge Mjøs, Musikalsk medskaper: Sjur Miljeteig og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Njål Helge Mjøs. Basert på sangtekster av Susanne Sundfør . Sangtekstene er lisensiert av Sony/ATV Music Publishing Scandinavia

Forestillingslengde: 1 time og 15 minutter uten pause

Urpremiere på Festiviteten i Haugesund 6. oktober 2021. Spilles på Festiviteten i Haugesund i perioden 6.10.2021 - 16.10.2021 før turné med Riksteatret.

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Haugesund Teater.

https://spark.adobe.com/page/10DfVnAZ5k9nQ/

PS: Susanne Sundfør er ikke med i forestillingen

 

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
415

Arrangør

Riksteateret