Kalender

Nordic Tenors

Nordic Tenors - Klikk for stort bildeNordic Tenors 

Høsten 2021 reiser Nordic Tenors på Norgesturné med sin varme, vakre og virtuouse forestilling «Nordic Tenors - Classics».
Sammen med sin enestående pianist og noen av Norges beste musikalske arrangører puster den populære trioen nytt liv til evige klassikere fra Edvard Griegs tid og frem til i dag.

 

Dato
22. september 2021
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Her får publikum høre noen av historiens vakreste musikalske høydepunkt fremført med kløkt og glede av tre av Norges fineste stemmer. Forestillingen spenner fra opera og klassiske musikalske uttrykk til populærmusikalske genre og viser. Publikum kan glede seg til hjerterørende musikalske opplevelser, helsebringende mosjon for lattermusklene og himmelsk balsam for lydhøre ører. Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes.
De har med seg den svært anerkjente pianisten Torgeir Koppang. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.

 

 


Her finner du lenker til videoer og musikk:
YouTube: https://www.youtube.com/user/clarkbattwingen
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2oYkhGSHICR2on9Vm91zV4?si=JSPJXsaoS5CPHYya5Rw82g
Facebook: https://www.facebook.com/nordictenors/ Instagram: https://www.instagram.com/nordic_tenors/

 

Vedrørende koronarestriksjoner og antallsbegrensning: Dersom fase 4 utsettes og det opprettholdes restriksjoner på nåværende nivå betyr det at de 200 første som kjøpte billett får plass. På de arrangementene det er mulig med ekstra oppsetning vil de 400 første få plass, fordelt på 2 show. Alle som da ikke får plass får refundert billetten tilbake til kontoen du benyttet ved kjøp.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
415