Kalender

Freddy Kalas

Kalas - Klikk for stort bildeFreddy Kalas Sky Agency  

Liker du musikk, glede og sommer? Da er Freddy Kalas konsert perfekt for deg. Freddy Kalas sine fantastiske låter er fulle av sommervibber og er perfekte til sommeren. Låtene hans passer perfekt for alle aldre.

Dato
30. juni 2021
Tid
19:00 - 20:30
Sted
Brygga kultursal

Sesongens siste konsert! Selveste Freddy Kalas inntar Brygga med konsert for alle aldre.
Billetter i salg NÅ! KUN 15 billetter igjen!

Denne konserten har fri alder.

Freddy Kalas har skrevet mange sanger og de har alle et unikt filosofisk særpreg. Han er mest kjent for sine låter «Pinne for landet», «Jovial» og «Feel Da Rush». Den sistnevnte låten var Freddy Kalas sin deltakerlåt i Melodi Grand Prix 2016, som han kom på 2. plass med. I 2016 ble han også nominert til Spellemannsprisen for låten «Jovial». "Pinne for landet» toppet VG lista i 2015 og Kalas sin julelåt «Hey ho» kom på 2. plass på den samme lista. 

Dette blir en konsert der man har faste plasser og det må være en meters avstand mellom kohortene. Munnbind er anbefalt når du kommer, men kan taes av når du har funnet din plass. 

30.juni kommer han til brygga for å ha konsert. Velkommen!

Vedrørende koronarestriksjoner og antallsbegrensning: Dersom fase 4 utsettes og det opprettholdes restriksjoner på nåværende nivå betyr det at de 200 første som kjøpte billett får plass. På de arrangementene det er mulig med ekstra oppsetning vil de 400 første få plass, fordelt på 2 show. Alle som da ikke får plass får refundert billetten tilbake til kontoen du benyttet ved kjøp.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
325
Aldersgrense
0

Arrangør

Sky agency