Kalender

Åge, Gunnar & Trondheimsolistene

Åge Aleksandersen, Gunnar Pedersen og Trondheimsolistene spilte sommeren 2019 to konserter i Nidarosdomen under Olavsfest.
Begge konsertene ble utsolgt i løpet av få timer og det samme ble en omfattende turné i 2020. Høsten 2021 turnerer de igjen, og 10. november er gutta tilbake i Halden. Med seg har de et helt orkester!

 

Dato
10. november 2021
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Adresseavisen skrev den gang følgende om konserten: 

«Hvem hadde trodd at Levva Livet skulle få en til å gråte», «Musikken presenteres i en naken og sårbar drakt – helt nydelig» «Konserten er på mange måter ikke bare en konsert, det er en opplevelse».

Dette blir en unik konsertopplevelse hvor Åge byr på seg selv og hvor det vises en annerledes side av Norges mest populære artist. Vi får høre de fleste kjente sangene samtidig som vi får høre flere som vanligvis ikke presenteres på konserter. Som Åge selv sier: «Vi stikker innom for å slå av en prat og spille og synge noen låter».

 

Vedrørende koronarestriksjoner og antallsbegrensning: Dersom fase 4 utsettes og det opprettholdes restriksjoner på nåværende nivå betyr det at de 200 første som kjøpte billett får plass. På de arrangementene det er mulig med ekstra oppsetning vil de 400 første få plass, fordelt på 2 show. Alle som da ikke får plass får refundert billetten tilbake til kontoen du benyttet ved kjøp.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
450

Arrangør

Brygga Kultursal