Kalender

Chris Holsten - ståkonsert - 800 solgte - FÅ BILLETTER!

Chris holsten
Grunnet stor pågang er konserten gjort om til ståkonsert. Alle beholder sine billetter, men de er altså for ståplasser. Velkommen!
Det er 18 år i sal og fri alder på galleriet. Men denne konserten har også vergeordning der du som verge kan ta med barn ned til 13 år i salen. Se skjema nederst. 

Det er på scenen multitalentet Chris Holsten trives aller best og gjennom det sistehalvannet året har han virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist og låtskriver han er. Og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene nå åpner igjen.

Dato
13. november 2021
Tid
20:00 - 21:30
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

Velkommen til konsert! Her er tidsplan:

Bryggas hovedinngang åpner: 18:00
Thons hovedinngang er åpen hele tiden
Dører inn i sal åpner: 19:00
Konsertstart: 20:00

Vi anmoder om at du innfinner deg i god tid. Med straks 820 personer er det viktig at vi ikke får opphopning foran inngangene til salen rett før showstart.


Etter å ha sunget utelukkende på engelsk tidligere har Chris Holsten den siste tiden erobret det norske publikummet med sine norskspråklige låter. «Hvis verden», sammen med Frida Ånnevik ble en treffende og rørende stemningsrapport for koronaåret 2020, og endte opp med å bli stemt frem som «Årets låt» under Spellemannsprisen tidligere i år. I mars kom singelen «Smilet i ditt eget speil», som umiddelbart ble varmt omfavnet av publikum og har toppet listene siden, og nå venter ny smakebit fra første albumet slippes til høsten.2020 var et stort musikalsk år for artisten fra Lillestrøm, og 2021 ser ikke ut til å bli noe mindre!

Velkommen til konsert!

Vergeskjema: (PDF, 231 kB) Fyll ut og ta med til konserten:


Dersom pågangen på konserten blir stor vil det vurderes å gjøre den om til stående. Info vil i såfall komme på mail.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
395