Kalender

UTSOLGT: Fartøy Valen seiler igjen

 

Her har vi bildet til Fartøy Valen  - Klikk for stort bildeFartøy Valen seiler igjen

 

 

Dato
12. november 2022
Tid
18:30 - 20:30
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

Denne forestillingen er utsolgt.

For snart 20 år siden fikk en av tidenes mest populære norske komikere sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig! 

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket.  De det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg! 

I Kristian Valens forrige produksjon, «Åsted Valen», introduserte han et Snap-chat-innslag som ble en hit – den vil selvsagt bli med videre på seilasen i hans nye show, også med nye profiler!

Når seilasen til Kristian innledes til høsten, vil han på de fleste spillestedene inkludere et unikt nummer hvor han gjør en parodi/imitasjon som publikum har et nært forhold til! – det være seg en kjent lokal person eller et tema som publikum lokalt engasjerer seg i!

Kast loss – bli med på Kristians nye seilas! 

NB: Ved godt salg vil parkett legges ut. Det betyr at rad 1 i amfi blir den 6 raden med et slikt oppsett. Scenen heves og ingen sikt hindres.

  

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
540

Arrangør

Brygga Kultursal