Kalender

Glenn Miller Orchestra - Christmas Show

Her ser du bilde av Glenn Miller Orchestra - Klikk for stort bildeGlenn Miller Orchestra GMO  

Dato
4. desember 2022
Tid
16:00 - 18:30
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

GLENN MILLER ORCHESTRA – Christmas Show 2022

Det verdensberømte orkesteret med den velkjente og unike orkesterlyden returnerer tilbake til Brygga Kultursal - nå bedre enn noensinne!

Julestrømpa er fullpakket med sanger fra Glenn Millers fantastiske repertoar, samt en rekke senere skrevne musikalske arrangementer av julemelodier. Hvis du elsker Glenn Millers musikk og gjerne swinger lett på foten til juleklassikere og et veldig bra show, ja, så er dette definitivt showet for deg! Det er nesten som om man blir tatt med tilbake til originalens glansdager.

Glenn Miller Orchestra Scandinavia ble dannet i 2010 og spiller under lisens fra Glenn Miller Productions, Inc., New York. USA. Orkesteret turnerer jevnlig i Sverige, Norge, Danmark og Finland og regnes internasjonalt som det fremste av de fire orkestrene i verden med rettigheter til å bruke Glenn Millers navn og fremføre musikken fra de originale arrangementene.

Orkesteret fra Stockholm ledes av trombonisten Jan Slottenäs og inkluderer flere yngre musikere fra Sveriges jazzelite. Her får du Miller fra øverste hylle. Det er bare å glede seg!

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
590