Kalender

FÅ BILLETTER! Fortunate Sons: The Creedence Experience

 

  

Her ser du bilde av Fortunate Sons - Klikk for stort bildeFortunate Sons

 

Dato
3. februar 2023
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

THE CREEDENCE EXPERIENCE

Norges mest hardtarbeidene tributeband, Fortunate Sons, skal ut på nye eventyr. Med seg i sekken har de et 15-årsjubileum, et 55-årsjubileum og allsanglåter som Cotton Fields, Have you ever seen the Rain, Down on the Corner, Good Golly Miss Molly, Proud Mary, Midnight Special og mange fler. Bandet kan tilby allsang- og ruteskjortegaranti i et show som både unge og gamle rockenostalgikere MÅ få med seg!

​Turneen starter i 2023, et år som for Fortunate Sons innebærer to jubileum. Bandet selv har da holdt på i 15 år, land og strand rundt i hele Norge med det Creedenske evangeliet. Men i 2023 er det også 55 år siden originalene i CCR slapp sitt selvtitulerte debutalbum, som var starten på ferden mot å bli et av verdens største (og mest undervurderte) rockeband, som har vært elsket på tvers av generasjoner siden.

​I showet "The Creedence Experience" trekker Fortunate Sons med seg det beste fra publikumssuksessene Creedence StoryNight, CreedenceMania 1970 og Cosmos Factory 50, og serverer publikum et heltstøpt show som setter i gang både rockefoten, allsangen og nostalgien for musikkelskere i alle aldre.

​Dette er showet du ikke kan gå glipp av, så på med ruteskjorta og bli med på allsangen!

Dører 18:30
Show: 19:00

Informasjon om hendelsen

Pris ledsager
0
Pris rullestol
425
Pris HKP
325
På døra
450
Pris voksen
425
Aldersgrense
0

Arrangør

Brygga Kultursal