Kalender

AVLYST: The Ballad of John and Paul

bildet til JOHN AND PAUL - Klikk for stort bildeJOHN AND PAUL 

Dato
21. januar 2022
Tid
19:30 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Konserten er avlyst grunnet de nye restriksjonene. Billetter kjøpt på nett refunderes automatisk til kontoen du benyttet ved kjøp. Se ytterligere info om refusjon i denne lenken: https://bryggakultursal.no/informasjon/korona-smittevern-og-refusjon/ 

"It Was Fifty Years Ago Today" 1970

Bruddet og historien om The Beatles og partnerskapet Lennon/McCartney.

Velkommen til en forestilling med tilbakeblikk på hele karrieren til The Beatles, der vi ser nærmere på Lennon/McCartney samarbeidet, og spiller de beste og de viktigste låtene de laget. Viser nærmere på det spesielle vennskapet og partnerskapet som John Lennon og Paul McCartney hadde, og hvorfor det ble den viktige bærebjelken i The Beatles.

"It Was Fifty Years Ago Today" forestillingene har nå vært igjennom samtlige låter som ble gitt ut av The Beatles i 7 unike forestillinger over 7år, og nå oppsummerer vi, og lager en koronaforsinket forestilling med utgangspunkt i bruddet i 1970.

10. april 1970 sender Paul McCartney ut en pressemelding om at han gir ut en soloskive, og at Lennon/McCartney samarbeidet er over. Det betyr også at The Beatles oppløses, og at vennskapet som har holdt bandet sammen, går over i åpen krangling og rettssaker dem imellom. The Beatles har fortsatt ikke rukket å gi ut "Let It Be" albumet før bandet blir oppløst.

"It Was Fifty Years Ago Today" bandet med vokalistene Eirikur Hauksson, Stian Joneid, Frode Vassel, og Kim Wifladter endelig ute på tur igjen, og nå drar selveste Tom Mathisen til Liverpool og London for å nøste opp i historien om John og Paul og The Beatles. Vi skal gå rett til kildene, myter skal knuses, og ny Beatles historie skal fortelles av selveste fortelleren.

Her er det mye som må undersøkes. Hvordan kunne The Beatles framvise en kreativitet og produktivitet som ingen andre band har vært i nærheten av hverken før eller siden?

Hva var det med det kreative samarbeidet mellom, og rivaliseringen dem imellom som låtskrivere som gjorde dem unike?

Hvordan klarte de kunststykket å være ledende både på hitlistene, og når det gjaldt å skape nye musikalske uttrykk innenfor rock samtidig? Følg med! Følg med!

"A splendid time is guaranteed for all"

Masters of the Past AS 2021

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
525

Arrangør

Brygga Kultursal