Kalender

AVLYST: Broadway Showstoppers

Broadway Showstoppers 

Dato
20. januar 2022
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Konserten er avlyst grunnet koronarestriksjonene. Ta kontakt med ce@dnbe.no for refusjoner og annen info.

De største låtene fra de mest kjente musikalene sunget av solide Espen Grjotheim og stjerneskuddet Sanne Kvitnes. I ryggen har de fullt orkester fra Det Norske Blåseensemble. Dette blir en skikkelig festkveld!

Noen musikalnumre har en helt spesiell innvirkning på publikum. Enten det er en følelsesladet ballade eller et fyrverkeri med fullt orkester, er fellesnevneren den samme. Applausen vil ingen ende ta, og gåsehuden nekter å legge seg. På denne konserten får du disse høydepunktene fra kjente musikaler som «Mamma Mia», «Chess», «Sound of Music», «Panthom of the Opera» og «Les Misérables» – på rad og rekke.

Bejublede solister og stort orkester

I likhet med kveldens numre, har også solistene høstet store mengder jubel. Espen Grjotheim har lenge vært en av landets mest kjente og kjære musikalartister. Fra Jesus i «Jesus Christ Superstar» til Phantom i «The Phantom of the Opera», det finnes knapt en hovedrolle Grjotheim ikke har hatt og gjort med stor suksess. 

Stjerneskuddet Sanne Kvitnes er i starten av det som er spådd å bli en stor musikalkarriere. Hun stormet inn på musikalscenen våren 2020 til strålende kritikker, da hun på kort varsel steppet inn en av hovedrollene i «Chess» på Folketeatret. Prestasjonen sikret henne også prisen som årets musikalartist.

Fullt orkester fra Det Norske Blåseensemble tilfører både ekstra nerve og trøkk. Her er det bare å sikre seg billetter og begynne å glede seg!

Espen Grjotheim

Espen Grjotheim har medvirket i en lang rekke scene-, musikk- og tv-produksjoner, og er kjent som en allsidig artist med en svært mangfoldig karriere. Han har hatt bærende roller i flere av de aller største musikkteateroppsetningene i Norge, blant annet som Norges første Phantom i «The Phantom Of The Opera», men også i «Mamma Mia», «We Will Rock You», «Chess», «Les Miserables», «Kristina från Duvemåla», «Fame», «Jesus Christ Superstar», «La Cage Aux Folles» og «I Blanke Messingen». Han portretterte Amy Winehouse i teaterkonserten «27 The Club» og spilte rollen som Serge i Yasmina Reza ́s «Kunst». Han var også å se i showkonsertene «Vi elsker Abba» og «Store Norske» på Edderkoppen Scene. 

Espen har medvirket i flere forestillinger utenfor Norge, blant annet i Tyskland og Storbritannia. Han er kjent som vokalist i bandet Secret Garden, og har vært med på flere av deres innspillinger og turneer, både nasjonalt og internasjonalt. Espen ble nominert til norsk musikkteaterpris i både 2015, 2016 og 2019, og mottok BroadwayWorlds regional award for «Best actor in a musical» i 2018.

Sanne Kvitnes

Skuespilleren, sangerinnen og tekstforfatteren Sanne Kvitnes, regnes som et av musikalscenens nye stjerneskudd. Hun startet å jobbe i ung alder, men tilbrakte også et halvt år ved London Acadamy of Music and Dramatic Arts, for å studere Shakespeare. Hun har tidligere medvirket i blant annet «Den Hvite Dame» som Penelope, «Soot Spelet» som Inger-Marie Soot, og vært en del av ensemble i «Sound of Music» ved Folketeateret. I 2021 gjorde hun brakdebut i «Chess» på Folketeateret, i rollen som Florence Vazi – en rolle hun vant «Årets musikalartist» for under Musikkteaterprisen 2021. Denne julen vil hun være aktuell i TV2s

nye julesatsing «Julestjerna».  Utenom scenen skaper og deltar hun på forskjellige konserter, hun skriver eget materiale – både musikk og større prosjekter, og jobber som oversetter og dubber for SDI Media. 

Det Norske Blåseensemble

Det varierte programmet gjør Det Norske Blåseensemble (DNBE) spennende for de fleste musikkelskere. Med røtter tilbake til 1734, kan DNBE skryte av å være Norges eldste orkester i kontinuerlig drift. Hele orkesteret består av 24 profesjonelle musikere med base i Halden.

DNBE blåser gjerne nytt liv i velkjente verk fra de tidligere periodene, men gjør også årlige jazz- og showproduksjoner. Et av satsingsområdene er sanntidsmusikk – improvisert musikk på klassiske premisser. Uansett sjanger setter orkesteret pris på et godt samarbeid. Med lokale aktører så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

 

Ordinær 325,00 kr per billett

Medlem 275,00 kr per billett

Ledsager (med gyldig ledsagerbevis utstedt fra kommunen)15,00 per billett

Barn 15,00 kr per billett