Kalender

Hans Morten Hansen - Natural Born Komiker

Her er bildet til HANS MORTEN HANSEN  - Klikk for stort bildeHANS MORTEN HANSEN  

Dato
22. januar 2022
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

HANS MORTEN HANSEN ER TILBAKE MED NYTT SHOW!

Hans Morten Hansen er endelig klar med et nytt soloshow, som har fått tittelen «Natural Born Komiker». Etter fem soloforestillinger og et gigantisk jubileumsshow som solgte ut to DNB Arenaer i Stavanger er det duket for nok en helaften med «skamløgne» historier og observasjoner fra en av landets favorittkomikere.

Det er liten tvil om at Hans Morten er morsom. Det er noe med måten han sier det på. Og hva han sier. Og hvordan han ser ut når han sier det. Men hvordan ble han en av Norges beste komikere? Ble han født morsom? Er det arv eller miljø? Skal vi takke Hansen-slekten eller skyldes det oppveksten, byturene, ungene, ekteskapene eller naboene?

Hansen har vunnet flere komipriser, han underholder hele landet på lørdager i «Side om Side» og forrige gang han lagde show kalte Rogalands Avis han for «Norges morsomste mann». Han har mottatt Komiprisen for Beste Standup to ganger, og i 2010 satte han også verdensrekord i lengste standup how da han holdt det gående i 38 timer og 14 minutter på Latter på Aker Brygge

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse. 

Av og med naturtalentet Hans Morten Hansen.

 

Billettpris:

Ordinær: kr. 400

Gruppepris: kr. 370

Student: kr. 300

 

 

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
400

Arrangør

Stand Up Norge