Kalender

Robert Wells & gjester

Bilde av Robert Wells - Klikk for stort bildeRobert Wells 

Dato
6. august 2022
Tid
19:00 - 21:00
Sted
Brygga kultursal

Konserten med Robert Wells 6.august er flyttet til Brygga Kultursal i Halden. Se info lenger ned.

****************************************************************

1.850.000 personer har sett Robert Wells/ Rhapsody In Rock. 17 turnéer. Over 500 konserter i Skandinavien, USA, Kina, England, Tyskland og Russland . "Celebration Tour 2022" feires den 30.turneen siden oppstarten i 1989. 
 

KVELDENS GJESTER:

Didrik Solli-Tangen:

Solli-Tangen er utdannet klassisk sanger ved Barrat Due musikkinstitutt. Han fikk sitt store gjennombrudd i 2010 da han vant den norske finalen i Melodi Grand Prix, med låten «My Heart Is Yours». Høsten 2017 kom han på 2.plass i programmet Stjernekamp. I 2021 vant han Maskorama som «Snømonsteret». Han er kjent for magisk tilstedeværelse på scenen og enorm formidlingsevne, samt sine vakre og særegne stemmer, og vokalprestasjoner som treffer publikum rett i hjertet.

Charlie McCoy:

McCoy er en amerikansk musiker kjent for sitt spill på munnspill. Han ble født i West Virginia, men familien flyttet til Miami i Florida da han var en liten gutt. Da han var åtte år gammel begynte han å spille munnspill og utviklet sine ferdigheter så langt at han valgte å satse på en karriere i musikk. I 1959 flyttet han så, 18 år gammel, til Nashville i Tennessee, hovedstad for countrymusikk. Da han ikke var i stand til å finne nok arbeid som en løsarbeider i musikk, vendte han tilbake til sitt hjem, men nektet å gi slipp på drømmen om å spille munnspill. Han begynte derfor på kurs i musikkteori mens han også tok stemmeundervisning. Han stahet ga belønning da han fikk en sjanse hos Monument Records til å spille munnspill på Roy Orbisons innspilling av Candy Man i 1961. Sangen åpner med et riff på munnspil som er en integrert del av musikkproduksjonen. Som et resultat av dette vellykkede samarbeidet ble døren åpnet på vidt gap for McCoy og han startet å jobbe som løsarbeider for noen av de andre store navn i musikk, inkludert Elvis Presley, Bob Dylan, Johnny Cash og Paul Simon.

Tor Brynildsen:

Brynildsen er Haldens egne fantastiske rockekonge. Han har vært byens fremste stemme for Elvis siden han var 16 år. Utallige opptredener har det blitt, og nå, mens han er midt i 80-årene, har mannen draget på fansa fortsatt og fyller lokaler til randen. 
 

info om konserten:

Konsertstart: kl.19:00

Dørene åpner kl.18:30

Varighet : 150 min

Servering : Mat, øl, vin
Aldersgrense : 18 år

 

Parkeringsmuligheter

Tilrettelagt for bevegelseshemmede
 

Info om billett og refusjon grunnet endringer:

Kjøpt billett kan benyttes på nytt spillested.

NB! Billettene vil fortsatt være unummererte, så anbefaler å møte opp i god tid før konserten.


Om man ønsker oppdatert billettekst på sine billetter, kan disse lastes ned på nytt fra Ticketmaster APP eller via din Ticketmaster-konto.

Om man pga flyttingen ikke ønsker å benytte billetten sin lengre og ønsker refusjon, må dette gjøres via din Ticketmaster-konto.

• Logg inn på din konto på www.ticketmaster.no

• Velg ordren du ønsker å refundere

• Klikk på «Trenger du hjelp med denne ordren?» og følg videre instruksjoner for refusjon.

Frist for refusjon, 01.07.2022

 

Billetter betalt med kort, VIPPS, Klarna og Paypal refunderes etter henvendelse tilbake til kortet/kontoen som ble brukt ved kjøp.

For billetter betalte med gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger.

Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

På grunn av stor pågang, kan det ta opptil 60 dager fra henvendelsen er sendt inn før pengene er tilbakeført.

NB! Serviceavgifter og mersalg refunderes ikke ved refusjon.

Informasjon om hendelsen

Pris ledsager
15
Pris rullestol
795
Pris HKP
695
Pris voksen
795