Kalender

Blåseensemblet: Julekonsert med Ingeborg Walther

Bilde av ensemblet - Klikk for stort bildeJulekonsert DNBE

 

 

Dato
15. desember 2022
Tid
19:00 - 20:30
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

Ingeborg Walther tar over for Sol Heilo når Blåseensemblet inviterer til stemningsfull julekonsert i desember. Sol Heilo har blitt sykmeldt, og kan ikke delta på julekonsertene som planlagt.

Den gode julefølelsen

Klassiske juleslagere står på programmet når Det Norske Blåseensemble om to uker inviterer til førjulshygge på kulturhusene i Sarpsborg, Fredrikstad, Halden og Moss. Med seg på scenen har de den 23 år gamle artisten Ingeborg Walther. Ingeborg har lang erfaring fra teater og musikaler, og publikum kan forvente en kveld full av gåsehud, sjarm, humor, og den riktige gode julefølelsen.

Involverte:
Ingeborg Walther

Ingeborg ble for alvor kjent for det norske folk da hun tok en formidabel 3. plass i Stjernekamp på NRK høsten 2020. Ingeborg har også vært en del av andre store TV-produksjoner, som The Voice og sist i 2021 som «Bamsen» i Maskorama. Denne høsten og vinteren kan du oppleve Ingeborg i den forrykende musikalen Sister Act på Chateau Neuf i Oslo.

Hennes karriere startet imidlertid lenge før det, da hun spilte sin første profesjonelle rolle som Liesel i «Sound of Music - The Concert». I 2019 landet den kvinnelige hovedrollen i Aleksander Rybaks familiemusikal «Trolle og den magiske fela» ved Kilden teater, til svært gode anmeldelser. 

Ingeborg er en fremadstormende artist, med 2,5 millioner strømminger på egenskrevne låter under artistnavnet INGEBORG. Den forrige opptreden Ingeborg hadde i Østfold, var under årets Sarpsborgfestival.

Det Norske Blåseensemble

Det Norske Blåseensemble har base i Halden og består av 24 profesjonelle musikere. Med røtter tilbake til 1734, tar vi vare på historien, samtidig som vi skaper den på ny. Vi er godt forankret i det klassisk skolerte, men har også et brennende ønske om å utforske det ukjente. Blåseensemblet er mangfoldig. Det gjør oss både sjangertro og sjangerløse – alt til sin tid. Vi ønsker alltid å gjøre musikken til vår egen, og streber etter å oppnå en unik klang, og å blåse nytt liv i velkjente verk. Det være seg når vi spiller klassiske verker, sanntidsmusikk eller jazz- og showproduksjoner. Uansett sjanger setter vi stor pris på et godt samarbeid – med lokale aktører, så vel som anerkjente nasjonale og internasjonale kor, solister og dirigenter.

Informasjon om hendelsen

Pris ledsager
15
Pris rullestol
325
Pris voksen
325
Pris barn
15