Kalender

PLOPP

Her er bilde av bandet Plopp - Klikk for stort bildePlopp Morten Henden Aamot

 

Dato
19. mars 2023
Tid
13:00 - 14:00
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

Rockebandet PLOPP – barnas favoritt!

Rockebandet PLOPP er norges tøffeste rocketrio med spreke egenkomponerte låter og tekster tilrettelagt for aldersgruppen 3 til 10 år. PLOPP er bandet som får deg til å digge rock. Gjennom humor og spilleglede blir man ledet inn i en verden full av overraskelser.

Plopp spiller sanger om venner, sommeren, løse tenner, bursdag og om at alt det gode starter på P, både pappasang og pizza pølser yeh yeh yeh! Lyden er tilpasset små ører, med opplevelse av ekte rockekonsert. Publikum er aktive deltakere på konsert og barn får komme opp på scenen og synge kjente barnesanger i rockedrakt.

Siden oppstarten i 2010 har PLOPP spilt godt over 1000 konserter i konserthus, på festivaler, på turneer for Rikskonsertene og Den kulturelle skolesekken. PLOPP drar fulle hus, og pressen fullroser konsertene hvor musikken, barn og familien er i fokus. Tilbakemeldinger tyder på at de voksne koser seg like mye på PLOPP-konsert som barna.

PLOPP har gitt ut tre plater: Den siste utgivelsen «Løs tann» kom ut i 2021. Musikken spilles mye på Nrk super. PLOPPs plater har solgt meget godt, og responsen fra både barn og voksne har vært strålende. Stor allsangfaktor grunnet heftig platesnurring og streaming i biler og på barnerom.

Det blir anledning til å kjøpe signerte cd plater etter konserten!

www.plopp.no kan det lyttes til litt musikk og kikkes på bilder.  

Informasjon om hendelsen

Pris ledsager
0
Pris rullestol
200
Pris voksen
100
Pris barn
200
Aldersgrense
3