Kalender

Marion Ravn

Her er bilde av Marion Ravn - Klikk for stort bildeMarion Ravn André Løyning

 

Dato
11. februar 2023
Tid
19:00 - 20:30
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

Leder av Brygga tok prat med Marion om den kommende konserten og turnéen. Hvilken relasjon har hun til Halden, og vet hun at vi er nevnt i Nasjonalsangen?
 

 

 

«Det beste jeg vet er å stå på en scene og spille live» er ord som ofte ligger lett på tungen til Marion Ravn.
Gjennom de siste årene har Marion Ravn gått fra å synge og skrive låter på engelsk til å skrive og fremføre egne låter på norsk.

Snart står hennes andre norskspråklige album for tur og nylig slapp hun singelen «En vanlig dag».

"En vanlig dag er en låt som handler å sette pris på hverdagen i sin enkelthet. Hvor mye en helt ordinær tirsdag i oktober kan gi deg så lenge du omgir deg med de du setter pris på" - forteller Marion.

I sommer har Marion turnert og spilt konserter og festivaler rundt om i landet med sitt band. I 2023 er hun igjen aktuell med ny akustisk turné.

Marion forteller at den intime stemningen på konsertene, med et publikum som synger med på både gamle og nye låter har vært en fantastisk opplevelse på de siste turneene og er mye av inspirasjonen til det kommende albumet som slippes mars 2023.

NB: Ved godt salg vil parkett legges ut. Det betyr at rad 1 i amfi blir den 6 raden med et slikt oppsett. Scenen heves og ingen sikt hindres.

 

Informasjon om hendelsen

Pris ledsager
0
Pris rullestol
395
Pris HKP
295
Pris voksen
395