Kalender

Team Bachstad

Bilde av Team Bachstad - Klikk for stort bildeTeam Bachstad NRK

 

Dato
11. mars 2023
Tid
18:00 - 19:30
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billettDen populære duoen Øystein Bache og Rune Gokstad har siden 2011 tatt med TV-seerne på en rekke reiser verden rundt – alltid på utradisjonelt vis.  Åtte sesonger har så langt gått på TV. 11.desember 22 er det premiere på sesong ni på NRK1 med Team Bachstad.  

11.mars får du som publikum muligheten til å oppleve Team Bachstad «live»!  I samarbeid med NRK inviterer vi til talk-show hvor publikum blir med i en halvannen time lang reise i levende live, med humor, filmklipp og historier som ikke kom med i programmene!

Deres åtte sesonger på NRK (https://tv.nrk.no/serie/team-bachstad) startet med en reise i en veteran-brannbil til Mongolia.  I sesong to krysset de India på tvers i auto rickshaw.  Deretter ventet en kryssing av det søramerikanske kontinent i et godt brukt bruktbil!
I sesong fire la de ut på en tur fra syd til nord i Finland i to knøttsmå varemopeder.  Den femte sesongen ble tilbrakt i Indokina i en utrangert Land Cruiser som Forsvaret skulle gi til Norsk Folkehjelp i Kambodsja.
Sesong seks dro de i østerled.  I en 34 fots motorbåt skulle de seile på elver fra St Petersburg gjennom Russland, Hviterussland, Ukraina, over Svartehavet med Istanbul som mål.  Også i sesong syv forflyttet de seg i det våte element når de besøkte en del øyer i Karibia.

Koronaen satte en stopper for å reise utenlands i 2020 – da ble løsningen å dra Norge på langs i en elektrisk postbil.

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
475
Pris ledsager
0
Pris rullestol
475