Kalender

500 SOLGTE! Emma Steinbakken

Her er bilde av Emma - Klikk for stort bildeEmma Steinbakken Ignat Wiig

 

Dato
28. april 2023
Tid
20:00 - 22:00
Sted
Brygga kultursal

Kjøp billett

Emma Steinbakken til Brygga! Også for deg under 18 år!


Denne konserten har vergeordning. Det betyr at du som verge kan ta med deg to barn under 18, selv om konserten i utgangspunktet har 18-årsgrense.
Klikk på lenken og ta med deg skjemaet til konserten.

Ved å klikke på denne lenken kommer du til vergeskjemaet. (PDF, 231 kB) Dette fylles ut og leveres vaktene ved ankomst.

Lørdag 21.januar var det Emmas tur i Hver Gang Vi Møtes, og 28.april får du henne live hos oss!

Emma slo igjennom over natten i oktober 2018, da hun slapp debut-singelen «Not Gonna Cry», som har blitt avspilt mer enn 23 millioner ganger på Spotify. En fantastisk live-debut på bylarm noen måneder senere vekket interessen til en samlet musikkbransje og Emma fikk muligheten til å turnere og promotere sin musikk rundt i Europa frem til pandemien. 

Og selv om pandemien stoppet det meste av reisingen og turneringen har den nå 19 år gamle Emma i de to årene gjort ferdig videregående, rukket å bli nr 1 på Spotify og singellista her hjemme med «Jeg glemmer deg aldri», sluppet flere egne låter og samarbeidet med Matoma, Alan Walker, Robert Grace og nå sist med Broiler og Kamelen. Så fikk Emma og alle andre endelig kommet seg ut på veien igjen i sommer og har fulgt opp med egen turné høsten 2022, som blant annet solgte ut Parkteateret i Oslo. 

I oktober slapp Emma «Can’t Fight This Feeling», første singel fra sitt debutalbum som kommer i 2023. Her kommer det til å følge flere singler over nyttår. Emma er også med på årets utgave av Hver Gang Vi Møtes på TV2, som har premiere 1. januar 2023. 
 

Informasjon om hendelsen

Pris voksen
370
Pris barn
370