Testside

Øyafestivalen 2021
Skip to main content

11. - 14. august 2021 / Tøyenparken, Oslo

Øyafestivalen

Line up


Flere artistslipp kommer. Se plakat for artister som ikke er plassert på dag.

Billetter

5 Kommende arrangementer

Norge

5 Arrangementer

BILDE- OG VIDEOGALLERI

Om

Om Øya

Øyafestivalen 2021 arrangeres i Tøyenparken 11. – 14. august.
På Øya får du landets største og mest varierte festivalprogram, med hovedvekt på ny og aktuell musikk. Her vil du kunne oppleve etablerte stjerner og finne dine framtidige favorittartister. Øyafestivalen byr på det absolutt beste fra inn- og utland, i en stor mengde stilarter.

I tillegg til hovedprogrammet i Tøyenparken arrangeres det konserter på spillesteder i byen. Klubbdagen finner sted tirsdag 10. august på et utvalg av byens klubbscener. Disse konsertene er inkludert i ukespasset. Øyanatt arrangeres de fire neste dagene, etter at parken stenger på kvelden. Her må man kjøpe egne billetter, men gyldig Øya-billett kan gi deg rabatt.

Vi tar forbehold om endringer i programmet. Kjøpte billetter vil kun refunderes dersom arrangementet avlyses i sin helhet, ikke dersom kun en eller flere av artistene avlyser sin opptreden.

Mer info på www.oyafestivalen.no

Lokasjon

Veibeskrivelse

Det går kollektivtrafikk fra store deler av Oslo til Tøyen. For veldig mange, vil T-bane til Tøyen være det mest effektive. Alle linjene går innom her. Det er kun noen få minutter gange fra stasjonen og opp til vårt innslipp. For reise fra deler av byen som ikke er innenfor T-banenettet kan du sjekke https://ruter.no/.

FAQ

Om du vil gå rett inn på festivalområdet første dag du kommer, og unngå unødvendig venting rett før en artist du veldig gjerne vil ha med deg, bør du bytte billetten din inn i armbånd på forhånd.

Om man skal bytte inn flere enn en billett, må de som skal ha de andre billettene være med. Vi sjekker ID og armbånd skal settes på riktig person.

Forhåndsbytte:
Mandag 9. august 13:00-19:00
Tirsdag 10. august 13:00-21:00

I denne perioden kan man bytte samtlige billettkategorier inn i bånd. Fra og med onsdag vil det kun være anledning til å bytte det aktuelle dagspasset og festivalpass. OBS Personlig oppmøte og husk legitimasjon.

I tillegg til hovedprogrammet i Tøyenparken arrangeres det konserter på spillesteder i byen. Klubbdagen finner sted tirsdag 10. august på et utvalg av byens klubbscener. Disse konsertene er inkludert i ukespasset. Øyanatt arrangeres de fire neste dagene, etter at parken stenger. Her må man kjøpe egne billetter, men gyldig Øya-billett kan gi deg rabatt.

Onsdag, torsdag og fredag under festivalen åpner Tøyenparken klokka 13.00. Lørdag åpner portene en time tidligere, altså klokka 12.00. Innslipp til festivalområdet stenger 22.00 hver dag. Siste konsert er ferdig 23.00, og da tømmes festivalområdet.

Det går kollektivtrafikk fra store deler av Oslo til Tøyen. For veldig mange vil T-bane til Tøyen være det mest effektive. Alle linjene går innom her. Det er kun noen få minutter gange fra stasjonen og opp til vårt innslipp. Vi vet at mange av våre publikummere ankommer festivalen til fots eller på sykkel, og det ønsker vi at de skal fortsette med. Vi har egen sykkelparkering. Øyafestivalen har ingen bilparkering, så det vil være best å la bilen stå hjemme.

Det er fri aldersgrense på festivalområdet i Tøyenparken. Husk å ta med deg legitimasjon hvis du er over 18 og ønsker å kjøpe annet enn mineralvann! Barn under 12 år kommer gratis inn i Tøyenparken med følge av en voksen. Alle voksne/foresatte som skal ha med seg barn under 12 år må henvende seg i barneregistreringsboden til høyre ved innslipp til området. Øyafestivalen har eget ungdomspass. Dette er en billett for de mellom 12 og 18, som får en rabatt. Det er snakk om et begrensa antall ukespass. Man må kunne dokumentere at man er under 18 ved inngangen til festivalen.

Aldersgrense på Klubbdagen tirsdag og Øyanatt ut uka varierer fra klubb til klubb.

På festivalområdet vil det selges mat og drikke fra flere steder. I tillegg har vi en egen bod for bandmerch og Øya-stæsj. Du kan bruke bankkort alle steder hvor det selges noe. Vi aksepterer VISA, Mastercard og BankAxept.

Da vi måtte avlyse Øya 2020 ble alle billetter automatisk overført til 2021, og alle som ønsket å refundere billetten fikk mulighet til det. Skulle Øyafestivalen bli nødt til å avlyse igjen grunnet COVID-19 (noe vi verken håper eller tror vil skje), vil vi selvsagt behandle våre billettkjøpere på samme måte!